Näinkin se käy. On käynyt ennenkin: Al-haidi, Sika-Timo, Hönttä-Nisse, Lista-Lissu, Nolla-Silvia ja monet muut.

13315769_698518406953011_552498911781130

Katsotaan ensin pari "edustavinta" eksemplaaria ja sitten vasta puolueiden ohjelmia - ja muita höympölläreitä sekä ei-kansanedustajia.

https://ristojuhanikoivula.vuodatus.net/lue/2023/03/haistapaskantiede-wittuun-eduskunnasta-2023

 

https://www.kokoomus.fi/eurovaalit/

Screenshot%202024-05-21%20at%2018-20-25%

https://youtu.be/_qx-2UIySdc

" Susanne Päivärinta on kansanedustaja, suuren valiokunnan jäsen ja Eurooppalai-sen Suomen varapuheenjohtaja. Ennen Arkadianmäelle nousuaan Päivärinta teki näyttävän uran tv-toimittajana. Hänet tunnetaan rohkeana demokratian ja oikeudenmukaisuuden puolustajana.

Päivärinta tavoitteena on geopoliittisesti vahva ja toimintakykyinen EU, joka huolehtii kansalaistensa turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Tilpehööridirektiivien sijaan EU:n tulee panostaa turvallisuuteen, strategiseen kilpailukykyyn, omavaraisuuteen ja puh-taaseen siirtymään. Päätöksenteossa on otettava huomioon jäsenmaiden erot ja tie-teellinen näyttö.Itä- ja Pohjois-Suomen elinvoima sekä Itäraja on turvattava, ja näihin tulee ohjata myös EU-varoja. 

Päivärinnan uusperheeseen kuuluu mies, yksi lapsi, kolme jo kotoa omilleen muutta-nutta nuorta aikuista sekä mäyräkoira ja jackrussellinterrieri. Susanne tuntee Suomen Lapista Helsinkiin ja lupaa olla suomalaisten ääni, joka kantaa. "


Olisikin pitänyt arvatakin hölynpölytoimittajatantta on myös rotumurhapierupeilineurooni-haistapaskantiede-YLEn hallintoneuvostossa

https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/Sivut/1492.aspx

Susanne Päivärinta

Nykyinen kansanedustaja

Kansallisen kokoomuksen eduskuntaryhmä

Kansanedustajana   05.04.2023 –

Sähköposti: susanne.paivarinta(at)eduskunta.fi

Ammatti / arvo: yhteiskuntatieteiden maisteri, toimittaja

Vaalipiiri: Uudenmaan vaalipiiri 05.04.2023 –

Toimielinjäsenyydet ja tehtävät:

Suuri valiokunta (Jäsen) 28.06.2023 –

Lakivaliokunta (Jäsen) 28.06.2023 –

Yleisradio Oy:n hallintoneuvosto (Jäsen) 28.06.2023 –

Välimeri-unionin parlamentaarinen yleiskokous (Jäsen) 28.06.2023 –

Avustaja: Hanhela Heidi,  Puhelin: 09 432 4062, +358 503400440

Sähköposti: heidi.hanhela(at)eduskunta.fi


 

RJK: Sekoomuksen euroehdokkaan ex-hölynpölytoimittaja Susanne Päivärinnan suorittaman "diagnoosin" mukaan "SANNA MARININ PEILISOLUJÄRJESTELMÄ ON VAURIOITUNUT VALLAN VAIKUTUKSESTA"!

 

(Sellaista psykopaattia ei pidä enää valita mihinkään johtotehtäviin - aina pahenee vaan.) " ...

 

Päivärinta alkaa psykologiksi kun kirjoittaa vuodattavaa tekstiään:

 

”ei pääministerin tehtävään ketään pakoteta, siihen pyritään. Kaikille valta ei kuiten-kaan sovi. Kun valta nousee päähän, yhteys sydämeen katkeaa. Tutkijoiden mukaan vallan turmeleva vaikutus runnoo kuin aivovaurio.

Vallan vaikutuksen negatiiviset jäljet näkyvät aivojen peilisolujärjestelmässä, joka mahdollistaa virittäytymisen toisen ihmisen tunteiden taajuuksille.

Vallan sokaisema ihminen ei enää samaistu, ei kuuntele, ei kykene empatiaan. Kun valta nousee päähän, henkilö kykenee heikommin lukemaan ympäristöään ja ottamaan vastaan itseensä kohdistuvaa kritiikkiä. ... "

 

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/janrossi/susanne-paivarinta-taysin-katkeroitunut-sanna-marinille/

 

Mitä lätinää tämä on? KENEN TUTKIJAN mukaan "tunteet - ja myös niiden välittyminen (fysikaalisesti!) ovat TAAJUUKSIA? MISTÄ tämä sanaparsi ja koko pseudoteoria on tullut?

TÄÄLTÄ:

 

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2013/12/aivosahkokayra-eeg-n-kehittaja-hans-berger-oli-natsijohdon-salattu-paaideologi

Aivosähkökäyrä EEG:n kehittäjä Hans Berger oli natsijohdon salattu pääideologi

Nimenomaan juuri tästä ideasta Bergerin orastavan skitsofrenian siivittänä koko hör-höly lähti liikkeelle.MIKSI muuten Päivärinta lopultakin sai YLEltä potkut? Ja KENEN kädestä? HÖLÖSENKÖ - niin kuin hän itse antaa ymmärtää? Toki hän oli melkonen räpätäti ja pyryharakka - mutta niin siellä olivat useimmat muutkin kanat ja kukonpo-jat...
Ei suinkaan vain tullut rikottua Göbbelsin yhtä "valehtelun kultaista periaatetta", että KUSETETTAVILLE SYÖTETTÄVÄÄ PASKAA EI SAA RUVETA ITSE USKOMAAN!!!??? Göbbels varoitti tästä Suomen hallitustakin suurlähtiiläs Kivimäen välityksellä - päämajan terveisinä!

ETTÄ TERVEMENOO VAAN , SUSANNE, SINNE EUROPELLEPARLAMÄTTIIN - JA LÖRÖTTÄMMÄN JUSTIIN TUOLLAISTA!!! SINNE se haistapaska justiin kuuluukin - ETTÄ SIITÄ, MOLEMMISTA, PÄÄSTÄÄN JOSKUS MYÖS EROON! Ja Eduskunnassa vähenee...

Päivärinnan varakansanedustajana Uudenmaan vaalipiiristä näyttäisi olevan Martin Paasi, ja hänen jälkeensä Petteri Orpon erityisavustaja Henrik Vuornos.
 

***

Kun tässä nyt PSYKOPOLITIIKKAA tekemään on ruvettu, niin minä heitän epäilyk-sen, että saattaisiko mahdollisesti toisella Sekkomuksen Uudenmaan vaalipiirin kan-sanedustaja-euroehdokkaalla kenraalimajuri Pekka Toverilla olla niin sanottu lievä (hidas, vjalotekushtshaja, non-progressive, latent, mild) skitsofrenia.


" ... Nonprogressive schizophrenia (also called latent, mild, pseudoneurotic, or psy-chopathiclike schizophrenia) is marked by the predominance of obsessions, cenes-thesiopathy (vague sensations of bodily distress), manifestations of hypochrondria and hysteria combined with pronounced autism (predominance of self-centeredness and active withdrawal from the outside world), persistent asthenia, and emotional impoverishment. ... "

Kyseessä oli neuvostoliittolainen työelämää ja sikäläistä meikäläisestä suuresti poik-keavaa kuntoutussysteemiä palveleva diagnoosi, josta esimerkiksi lattiatason työläi-selle saattoi olla pääasiassa hyötyä, kun varottiin pistämästä liian vaikeiiin ja stres-saaviin hommiin - mutta johtajille ja korkean tason luottamushenkilöille tuli potkut ja pudotus tavisten joukkoon.(Jos sitten joutui okein lukkojen taaksekin pehmeään kop-piin ja kokeiltiin troppeja, se oli jokin muu diagnoosi. kaksisuuntaista mielialahäiriötä nimitettiin ymmärtääkseni usein jaksolliseksi skitsofreniaksi.)

"Laiskaa ajattelua" usein leimasi asioiden määräsuhteiden ymmärtämättömyys eli suomeksi suhteellisuudentajun puute (esimerkiksi suuruudenhulluuden tai pilkunnus-simisen suuntaan). Mieli ei palauta jonkin jännän työn tai bisneksen tai vaikka puolustussuunnitelman kanssa ristiriidassa ole faktoja normaalisti mieleen.

Toveri on sen verran monta kertaa väittänyt "Venäjän romahtavan just" milloin minkäkin pikkuasian tai "uuden oivalluksen" takia. Eikä tämä ole ainoa oire...

 

Screenshot%202024-05-21%20at%2023-19-57%

Pekka Toveri on ensimmäistä kertaa ehdolla Euroopan parlamenttiin. Toverin mu-kaan Suomen ja Euroopan turvallisuutta ja puolustusta rakennetaan uudelleen nyt.

Toverin mielestä EU:n täytyy kehittää puolustusta yhteistyössä Naton kanssa ja suo-malainen kokonaisturvallisuuden malli pitäisi viedä laajemmin Eurooppaan.Suomen kansalliset edut ja tarpeet EU:n rajavaltiona tulee ottaa paremmin huomioon.Vihreän siirtymän ja Euroopan kilpailukyvyn Toveri näkee oikein toteutettuina toisiaan tukevaksi, mistä Suomen vientiteollisuuskin voi hyötyä.Toveri on tehnyt pitkän uran puolustusvoimissa, jonka lisäksi hän on toiminut yrittäjänä ja kansanedustajana.

Kokemusta Toverilla on erityisesti puolustuspolitiikasta.Toveri onkin tullut tutuksi suo- malaisille Ukrainan sodan kommentaattorina eri medioissa. Koulutukseltaan Toveri on upseeri (kenraalimajuri evp.).Toveri asuu perheensä kanssa Tuusulassa. Toverilla on aiemmasta avioliitosta kolme aikuista lasta.


https://youtu.be/XgPMYrtpxj0

Katsotaan herran omalta alalta:

"
Venäjän laiton hyökkäys Ukrainaan 2022 on asettanut Euroopan valtiot aivan uuden puolustushaasteen eteen. Euroopassa käydään nyt kolmatta vuotta suursotaa, joka on mittasuhteiltaan toisen maailmansodan taisteluiden luokkaa. Sotaa käydään aktii-visesti yli 800 kilometriä pitkällä rintamalinjalla, jolla taistelee yli miljoona sotilasta. Lähes 200000 sotilasta on jo kaatunut ja satoja tuhansia haavoittunut, yli 10000 panssariajoneuvoa ja tykkiä on tuhoutunut ja sodan aikana on ammuttu yli 20 miljoo-naa tykistön kranaattia. Sodan mittasuhteet ovat jotakin, mihin Euroopassa ei olla varauduttu. "



RJK: En tiedä, mihin "Euroopassa" (= EU:ssa) "on varauduttu" - mutta tämän sodan "vertaaminen" II maailmansotaan (Suureen isänmaalliseen sotaan) vaikka vain noil-lakin, kovimmilla taistelualueilla ontuu, niin pahasti, että se on järjetöntä. Pelkästään NL:lla oli kaikkiaan jopa 30 miljoonaa taistelijaa, sotilaita ja partisaaneja, joista vielä 10 - 15 miljoonaa myös kuoli ja lopuistakin osa vammautui pysyvästi. Kerrallaan oli rintamilla 5-6 miljoonaa taistelijaa. NL, jonka väestöstä puolet oli lapsia, siirsi (toiset) 30 miljoonaa idemmäksi Barbarossan uhan alaisilta alueilta ennen sitä tai välittö-mästi sen alettua.NL:n armeijaan astui marsalkka Zhukovin mukaan joka vuosi tasan 1.5 miljoonaa palveluslekpoista alokasta. Jos jäi vaille, otettiin myös vapaaehtoisia naisia. Vuosien 1939 ja 1945 välillä otettiin siis 9 miljoonaa uuttaa sotilasta. Saksan-Itävällan-Suomen armeijaan otettiin vuodessa noin puoli mijoonaa.

Saksalaiset eivät huomanneet mitään poikkeuksellista, vaikka he onnistuivat solutta-maan ja miinoittamaan jne. tehokkaasti koko vuoteen 1939 asti Puolalle kuuluneen Länsi-Ukrainan - osin Pilsudskin ansioista, joka oli siirtänyt sinne epäluotettavaa saksalaista (alaschleesialaista") natsiväestöä länsirajalta. Saksalaiset leikkivät sotilasvakoilua mutta se oli hämäystä: ehdoton pääpaino oli siviili-infrastruktuurissa.

Tämän kahden vuoden aikana Venäjä on tyhjentänyt romuasevarastojaan. Wagner on ajanut koneita, joille ei ole enää pariinkymmeneen vuoteen koulutettu alokkaista. Eikä se aio Ukrainaa vastaan parhaista aseitaan käyttäkään. Venäjä ei tee sitä kardinaalivirhettä, jollaisen Hitler teki 1937 Espanjassa.

Saksa hävisi Moskovan ratkaisutaistelun siksi, että erehtyi päästömään Suomen mu-kaan Barbarossaan ja hyökkäsi kolmella kärjellä. Hajoitti liikaa ja väärin voimansa. Ja se asia tiedetään NATOssa hyvin. Tämä ei muuta sitä, että Suomi oli Saksan toiseksi tärkein liittolainen Japanin jälkeen.

448056986_2404797863059482_3120968461950

PT: "Sota on materiaalisotaa,joka nielee sotilaita,ammuksia ja aseita massamaisesti. Samalla useat puolustusministerit ja asevoimien komentajat ovat varoittaneet, että siitä kun sota Ukrainassa päättyy, Euroopalla on vain 3–5 vuotta aikaa varautua Venäjän uuteen sotilaalliseen hyökkäykseen. "

RJK: Toveri meinaa, että "se on Venäjä kun kyttää EU:n ilmastomuutoksesta aavikoi-tuvia peltoja ja Saksan ja Puolan helvetin huojoja kivihiiliä", joita ne ei käytä ittekään.

 

PT: "Euroopan puolustuksen takuumiehenä on toisen maailmansodan päättymisestä lähtien ollut USA, joka on ollut valmis tuomaan merkittävää sotilaallista voimaa liitto-laistensa tueksi. USA:lla on kuitenkin omia haasteitaan. Sen asevoimilla ei ole enää kykyä käydä kahta suursotaa samanaikaisesti, ja Kiinan pelätään haastavan USA:ta Tyynellämerellä tulevaisuudessa myös sotilaallisesti. Tällaisessa tilanteessa USA:lla ei olisi suuria resursseja Euroopan sotilaalliseen puolustukseen osallistumiseen.

“Euroopan puolustuskykyä tulee siis kasvattaa nopeasti.”

Eurooppalaisten on siis kyettävä vastaamaan omasta puolustuksestaan entistä itse-näisemmin,ja entistä suuremmilla kalusto- ja sotilasmäärillä.Erään norjalaisen arvion mukaan Euroopan asevoimien varastojen täydentämiseksi edes auttavalle tasolle tarvittaisiin 20 miljoonaa tykistön kranaattia. Ja tällä hetkellä Euroopan puolustus-te-ollisuus tuottaa vain hieman yli miljoona kranaattia vuodessa.Euroopan puolustusky- kyä tulee siis kasvattaa nopeasti. Tähän tarvitaan entistä vahvempaa eurooppalaista puolustusteollisuutta.Kysymys ei ole vain tykistön ammusten tuottamisesta.Tarvitaan huomattavasti parempaa kykyä valmistaa sekä uusia aseita ja asejärjestelmiä että niiden tarvitsemia varaosia ja ammuksia.

Esimerkiksi erilaisia panssariajoneuvoja tulee kyetä valmistamaan vuosittain muutaman sadan sijasta yli kymmenkertainen määrä. "

RJK: Se on vanhentunut aselaji. Se nähtiin viimeistään 2006-2007 Libanonin sodassa.

PT: " Ja koska asevoimien koko taas kasvaa ja harjoittelu lisääntyy,kaluston varaosia ja ammuksia tarvitaan enemmän. Sama koskee vaikkapa ilmatorjuntaohjusjärjestel-miä.Lisäksi pitää luoda kykyä uusien innovaatioiden ja teknologioiden nopeaan käyt- töönottoon ja kehittämiseen, koska Ukrainassakin uusia teknologioita otetaan käyt-töön jatkuvasti.Tässä Euroopan unionilla on suuri rooli. EU voi tukea eurooppalaisen puolustusteollisuuden nopeaa kasvattamista helpottamalla investointien tekemistä esimerkiksi Euroopan investointipankin kautta. Tällä voidaan sekä kasvattaa tuotantomääriä että tukea uusien kyvykkäiden asejärjestelmien luomista.

“Natoa ei missään nimessä kannata yrittää keksiä uudelleen, Nato vastaa parhaiten Euroopan sotilaallisesta puolustuksesta.”

EU voi myös käyttää jo olemassa olevaa European Defence Agency -virastoa entis-tä tehokkaammin. EDA tukee eurooppalaisia puolustusalan projekteja, ja sen avulla voidaan luoda juuri niitä kriittisiä yhteisiä suorituskykyjä, joita USA on tähän asti tuot-tanut Euroopan puolustukseen. Tällaisia ovat esimerkiksi tiedustelu-, maalittamis- ja johtamisjärjestelmät, paikantamiskyky, strateginen ilmakuljetuskyky ja ilmatankkaus-kyky. Euroopassa on jo merkittäviä avaruuskyvykkyyksiä ja esimerkiksi Galileo-satel-liittipaikantamisjärjestelmä voi korvata amerikkalaisten haavoittuvaksi osoittautunutta GPS-järjestelmää. Natoa ei missään nimessä kannata yrittää keksiä uudelleen, Nato vastaa parhaiten Euroopan sotilaallisesta puolustuksesta.Mutta EU voi rakentaa Na-tolle sen tarvitsemaa suorituskykyä vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin ja korvaa-maan mahdollisia USA:n kyvykkyyksiä.Kehittämällä nopeasti eurooppalaista puolus- tusteollisuutta luodaan samalla kykyä tukea Ukrainaa sen puolustustaistelussa entis-tä suuremmilla materiaalimäärillä. Kehittyvä puolustusteollisuus mahdollistaa myös yhteistyön Ukrainan puolustusteollisuuden kanssa, niin että Ukraina voi tulevaisuu-dessa entistä itsenäisemmin vastata omasta puolustuksestaan. Ja jos osataan tarttua tilaisuuteen, tämä kaikki tarjoaa suomalaiselle puolustusteollisuudelle ja puolustusalan innovaatioille merkittäviä mahdollisuuksia luoda vientimarkkinoita, työpaikkoja Suomeen sekä samalla parantaa myös Suomen kansallista puolustusta.

Kirjoittaja Pekka Toveri on kokoomuksen eurovaaliehdokas ja kansanedustaja "

***

Kokoomuksen vanha meppi Sirpa "Possu" Pietikäinen AJAA ARVONLISÄVERO-TUKSEN SIIRTÄMISTÄ EU:LLE! TÄmä kävi selvästi ilmi YLEn Eduskunnan kysely-tunnilla 30.5., jossa oppositio kysyi asiasta ja pääministeri Kokoomuksen puheenjoh-taja Petteri Orpo sanoutui metkusta irti sekä hallituksen että Kokoomuksen puolesta. Tunnus on lainattu Noskeilta - ja tämä voisi olla hyvä veruke loikata sinne, jos tulisi valituksi - tai saada jokin EU-virka, vaikka ei tulisikaan valituksi.


Screenshot%202024-05-30%20at%2017-16-23%

MEP ja ehdokas Sirpa Pietikäinen.

Ei panna sitä numeroa nyt ollenkaan näkyviin...

Pietikäisellä katsotaan olevan oma kannattajakunta, joka lähtisi esimerkiksi hänen mukanaan ja ilmankin Virheisiin tai Noskeihin, jos hän ei olisi Kokoomuksen ehdokkaana.

***

Kokoomuksen vanha meppi Henna Virkkunen kuuluu kategoriaan haistapaskantieteen gangsterikummitädit.

Screenshot%202024-05-30%20at%2018-08-03%

MEP Henna Virkkunen.

Kuten Nosket, myös Virkkunen ajaa EU:lle sotakomissaaria - ja itseään sellaiseksi. Hänen touhuillaan ei ole USA:n tukea, ei myöskään Joen puolen. Se sen perseellä kuitenkin meintaan istua tuleen - ja pahempaankin...

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/henna-virkkunen/eurooppa-heraamassa-kokonaisturvallisuuden-merkitykseen/

Eurooppa heräämässä kokonaisturvallisuuden merkitykseen 

Suomen kokonaisturvallisuuden malli on hyvä esimerkki koko Euroopalle: meillä eri viranomaiset, yritykset, järjestöt ja kansalaiset toimivat tiiviisti yhteen varautumisen ja huoltovarmuuden varmistamiseksi. Vaikka viime vuosina EU on tehostanut toimin-taansa niin puolustusteollisuuden vahvistamiseksi, kuin sisäisen turvallisuuden ja kriisinhallintakyvyn parantamiseksi, työtä riittää edelleen. Nyt on pyritty varautumaan mm. hybridi- ja kyberhyökkäyksistä sekä ulkomaisesta tiedon manipuloinnista ja häi-rinnästä sekä terrorismista johtuviin uhkiin. On sitouduttu vahvistamaan siviilisuo-jausvälineitä ja parantamaan kriittisen infrastruktuurin ja toimitusketjujen resilienssiä. Samaan aikaan on varauduttava paitsi sotilaallisiin konflikteihin, myös ilmastonmuu-toksen tuomiin lisääntyviin riskeihin;äärimmäiseen kuumuuteen, kuivuuteen, tulviin ja maastopaloihin. Suomen esittämää valmiusunionia tarvitaan.

Venäjän hyökkäys Ukrainaan on viimeistään tuonut esiin sen, kuinka kehnosti suuri osa EU-maista oli varautunut sotaan. Ne olivat ajaneet puolustuksensa viime vuosi-kymmeninä alas, ja tuudittautuneet rauhan aikaan. Kaikilla EU-mailla onkin ollut nyt kiire parantaa varautumistaan. Lähes kaikki EU-maat ovat Naton jäseniä,mutta niistä vain yhdeksän täytti viime vuonna tavoitteen puolustusmenojen 2% BKT-osuudesta. Kärjessä ovat Puola ja Kreikka yli kolmen prosentin osuudella. Nyt on kiire lisätä Ukrainan ase- ja ammusapua tuntuvasti. Samaan aikaan omia varastoja on täyden-nettävä ja koko varautumisen tasoa nostettava merkittävästi. Tämä on iso haaste.

Euroopan unioni yrittää nyt pumpata lisää vauhtia puolustusteollisuuteen. Nopeisiin investointeihin myönnettiin juuri 500 miljoonan euron tukipotti, josta 32,5 miljoonaa euroa suuntautui Suomeen Nammolle. Myös Suomen liikenneinfran parantamista sotilastarkoituksiin tuettiin hiljattain reilun 40 miljoonan euron EU:n military mobility-tuella, kohdennettuna siltoihin, ratoihin ja satamien lastausramppeihin.

Maaliskuussa EU-komissio esitteli historian ensimmäisen puolustusteollisuuden stra-tegian. Sen päätavoite on lisätä tuntuvasti jäsenmaiden puolustushankintoja, tehdä niitä enemmän yhdessä ja vahvistaa nimenomaan alan EU-markkinaa.Komissio esittää, että vuonna 2030 jopa 40 prosenttia puolustustarvikkeista toteutettaisiin jäsenmaiden yhteishankintoina, ja vähintään 50 prosenttia puolustusbudjeteista suunnattaisiin hankintoihin EU-markkinoilta. Jatkossa määrän pitäisi vielä kasvaa.

Tavoitteet ovat erittäin kunnianhimoisia. Jokaisessa maassa puolustusmateriaali valitaan tarkasti oman sotilaallisen doktriinin ja suorituskykyvaatimusten perusteella, ei vain eurooppalaisen alkuperän takia. Siksi EU-markkinan vahvistaminen vaatii merkittäviä panostuksia alan tutkimukseen, tuotekehitykseen ja innovaatioihin, jotta markkinoille saadaan kilpailukykyisiä tuotteita. Riittävän rahoituksen varmistamiseksi myös Euroopan investointipankin sääntöjä on muutettava niin, että pankki voi jatkos-sa rahoittaa aseiden ja ammusten tuotantoa. Kuluneella viikolla Eurooppa-neuvosto asettui tukemaan tätä ehdotusta ja Suomen aloitetta EIB:n rahoituksen lisäämisestä puolustusteollisuudelle.

Suomessa suuri kiinnostus on viime viikkoina keskittynyt mahdolliseen puolustusko-missaarin tehtävän perustamiseen. Sinänsä puolustusasioista vastaava komissaari kyllä nykyisessäkin komissiossa on, vaikkakin sisämarkkinakomissaarin nimikkeellä. Koska puolustuspolitiikka ja Euroopan puolustusunionin kehittäminen tulee seuraa-vat vuodet olemaan yksi EU-politiikan merkittävä painopistealue, on tulevalla kaudel-la perusteltua koota puolustusalan aloitteet selkeämmin yhteen, ja nimittää erillinen komissaari niitä valmistelemaan ja toimeenpanemaan.

Henna Virkkunen (kok /EPP)

Europarlamentaarikko "

Olisi tietysti hyvä, jos Virkkusta ei valittaisi, eikä Pietikäistä. He ovat 20 vuoden takaisesta Obinan ja Killaryn ja Hölömperkeleen kusetusmaailmasta.

 

***

Samaa "asiaa" kuin Toveri on jauhanut myös UPIn johtaja ex-presidenttiehdokas Mika Aaltola. Hän kuitenkaan ei ole kansanedustaja ja hänestä selvittäneen nytkin säikähdyksellä. Hän on "tutkinut" myös muka "Venäjän tapelleen kaasuaseilla Syyriassa.


Screenshot%202024-05-30%20at%2017-45-41%

Mika Aaltola, haistapaskantietelijä.

Pirkanman Kokoomus pelasi hänellä uskomattoman julkisuusshown eduskuntavaa-leissa, jota valittu piirisihteerikin kommentoi paljonpuhuvasti, että "ei tässä näin pitänyt käydä"...

***

Kokoomuksella ei ole ainakaan julkista tiedepoliittista ohjelmaa, vaan sen sijasta sillä on DIGIOHJEMA:

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2019/04/kokoomuksen-digiohjelman-arvostelua-tiedetta-ei-pida-korvata-digilla


lauantai, 6. huhtikuu 2019

Kokoomuksen digiohjelman arvostelua: tiedettä ei pidä ”korvata digillä”!

Eikä ”digistä” ole juuri mitään todellista hyötyä ilman paikkansapitävää tiedettä.

Kokoomuksen digi- ja ”tiede”linja on ollut katastrofi ainakin viimeiset 20 vuotta. Muut puoleet Vasemmistoliittoa ovat myötäilleet ja säestäneet Kokoomusta ja ”tapelleet” nippeliasioista kuin määrärahojen tarkoista summista ja sijoitteluista ja hallintomal-leista. Edes viroista en ole havainnut niiden pahemmin tapelleen – sellainen on mielletty ”vanha(naikaise)ksi politiikaksi”.

https://www.verkkouutiset.fi/kokoomukselta-digipoliittinen-ohjelma/

Puolue nimittäisi digipoliittisen vastuuministerin.

Kokoomus on julkaissut 13 toimenpiteen ohjelman digitalisaation edistämiseksi Suomessa.

Puolueen ohjelmassa linjataan,että digipolitiikka tulisi tunnistaa omaksi politiikan sektorikseen ja digitalisaatiota tulee edistää. ”

RK: Idea digipolitiikasta omana sektorinaan – esimerkiksi talouspolitiikan, teollisuus-politiikan ja tiedepolitiikan ja vaikka puolustuspolitiikan rinnalla – on hyvä.  Sehän ei ole selvästi pelkästään mitään noista.

K: ” Puolue haluaa myös korottaa tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan (TKI) osuutta bruttokansantuotteesta 4 prosenttiin vuoteen 2030 mennessä. Nykyisellään osuus on noin 2,7 prosenttia.

Kokoomuksen varapuheenjohtaja Sanni Grahn-Laasonen pitää tärkeänä, että Suomi tarttuu digitalisaatiossa muutoksen mahdollisuuksiin. ”

RK: Tässä tullaan Kokoomuksen tarkastelutavan ydinvirheeseen: TIEDEPOLI-TIIKKA EI SAA OLLA ”DIGIPOLITIIKKAA, vaan näiden pitää nimenomaan olla ERI ASIOITA!

Kokoomuksen ehdokkaat ovat vaalikentillä puhuneet nimenomaan TIEDEMINISTERISTÄ ainakin yliopitojen paneeleissa Tampereella.

” – Kokoomus haluaa,että uuden teknologian käyttöönotossa ja kehittämisessä Suo- mi ja suomalaiset ovat maailman parhaita. Suomen on yhteiskuntana suhtauduttava uusiin menetelmiin uteliaisuudella ja innolla, Grahn-Laasonen linjaa. ”

RK: SUOMI EI OLE ”KÄRJESSÄ YHTÄÄN MISSÄÄN”!

On absurdi ajatus, että joku muu kuin jonkin teknologian kehittäjä tieteelliseltä poh-jalta olisi VAIN sen SOVELTAMISESSA ”kärjessä” – tietämättä mm. esimerkiksi että mitä kaikkea tietojaan se originaalikehittäjä panttaa…

Kaikki sellainen lörötys on joidenkuiden suomalaisten tilaamaa KUPLAA! Se perustuu myös suoranaille tieteellisille kusetuksillekin.

K: ” Kokoomus nimittäisi tulevaisuudessa myös vastuuministerin, joka johtaa toimin-nan muutosta, tiedon ohjausta, digitalisaation mahdollisuuksien hyödyntämistä ja tilannekuvaan perustuvan ohjauksen ja päätöksenteon käyttöönottoa. ”

RK: DIGIMINISTERIÄ ILMAN TIEDEMINISTERIÄ Ei PIDÄ NIMITTÄÄ. Parasta olisi nimittää pelkkä tiedeminiteri – jonka pitäisi olla tohtori (todellisilla eikä HUHAA-ansioilla!) ja miellään professorikin.

K. : ” https://www.kokoomus.fi/digiohjelma/

Matkalippu tulevaisuuteen: Kokoomuksen digipoliittinen ohjelma


Julkaistu: 30.03.2019 Kannat

Hyväksytty puoluehallituksen kokouksessa 20.3.2019

Matkalippu tulevaisuuteen

Kokoomuksen digipoliittinen ohjelma

”Kokoomus haluaa, että uuden teknologian käyttöönotossa ja kehittämisessä Suomi ja suomalaiset ovat maailman parhaita. Suomen on yhteiskuntana suhtauduttava uusiin menetelmiin uteliaisuudella ja innolla.”

– Kokoomuksen periaateohjelma 2018

Johdanto

Viimeisten 100 vuoden aikana Suomi on noussut monissa kansainvälisissä vertai-luissa maailman kärkeen. Jotta pysymmekin kärjessä, meidän tulee valjastaa tekno-loginen kehitys koko maan eduksi ja uskaltaa hyödyntää teknologian uudet mahdol-lisuudet. Muuttuva maailma vaatii avointa ja uteliasta suhtautumista tulevaisuuteen. Tarve johtajuuden, yhteiskunnallisen näkemyksen ja politiikan uudistumiselle on suuri.

Meneillään olevan murroksen ytimessä on data ja sen liikkuvuus älykkäiden sovel-lusten välillä, ihmisten, yritysten ja yhteisöjen parhaaksi. Vain tarttumalla muutoksen mahdollisuuksiin Suomi pystyy tulevaisuudessakin pysymään globaalissa kilpailussa mukana ja tarjoamaan kansalaisilleen toimivan hyvinvointiyhteiskunnan palveluineen

Digitalisaatio eli siirtymä analogisesta teollisuusyhteiskunnasta digitaaliseen tietoyh-teiskuntaan on lähtemättömästi täällä. Muutos on kiihtyvää, mikä tarjoaa suuria mah-dollisuuksia mutta myös haastaa päätöksentekoa ja nykyisiä toimintamalleja voimak-kaasti. Yhteiskuntaan ja elämäntapoihin kohdistuva uudistuspaine aiheuttaa ymmär-rettävästi myös pelkoja ja epävarmuutta. Tulevaisuuden voittajia ovat kuitenkin ne maat ja ihmiset, jotka pystyvät tarttumaan mahdollisuuksien kirjoon parhaiten. Digitaaliset ratkaisut ovat jatkossa yhä laajenevampi osa jokapäiväistä elämäämme. Rajanveto digitaalisen ja analogisen maailman välillä ei ole enää yksinkertainen tai edes tarkoituksenmukainen.

Digitaalista informaatiota kertyy valtavia määriä päivittäin sekä julkiseen hallintoon että yksityiselle ja kolmannelle sektorille. Tietoa kerätään edelleen useita kertoja eri tietojärjestelmiin valtion, kuntien ja muiden julkisen sektorin toimijoiden työnä. Tarvit-semme digitaalisen informaation kokonaiskuvan. Ilman sitä luomme paljon turhaa ja päällekkäistä tehotonta toimintaa ja teemme digitaalisista palveluista sirpaleisia.

Teknologian kehitys ja myös digitalisaatiota käsittelevän politiikan ydin onkin ase-tettava suhteessa siihen, mitä nämä tarkoittavat ihmiselle: jokapäiväiseen arkeemme ja sen sujuvoittamiseen. Parhaiten julkisen hallinnon tehokkuutta lisätään johtamalla sitä tiedolla.

Kokoomus esittää tässä ohjelmassa näkemyksensä niistä teemoista ja toimenpiteis-tä, joita toteuttamalla Suomi ja suomalaiset pääsevät kiinni niihin mahdollisuuksiin, joita digitaalisuus ja sen hyödyntäminen voivat tarjota. "

RK: Ja tuo oli siis aiheesta DIGIN KEHITYS - eikä esimerkiksi tieteen, digitieteiden-kään eli informaatioTIETEIDEN kehitys, jota on käsiteltävä erikseen, ja josta sellaisi- naan EI VOIDA PÄÄTTÄÄ POLIITTISESTI EI BISNEKSELLISESTIKÄÄN toisin kuin paljolti digin kehityksestä.



Kokoomuslaista "käytännön" "tiede"politiikkaa kokeiltiin Tampereella noin 10 vuoden ajan ministeri- ja kansliapäällikköjohtoisesti ns. BIONEXT-hankkeessa, jossa välittö-mänä tavoitteena oli AIDS-rokotteen kehittäminen. Sata miljonaa upposi yritystukiin ja epäonnistuneisiin harhautussijoituksiin. Mitään ei saatu takaisin. Eikä se tuottanut tietellisestikään mitään, Siinä ei ole muuten onnistunut kukaan - eikä välttämättä on-nistukaan.Paremmin on menetytty lääkkeissä,jotka pitävät sen taudin kehityksen ku-rissa. tampereella moni epäili,että kaikki oli huijausta päätekijöiden avioeroa myöten, kun kansliapäällikkö ei olisi voinut ohjata tukia perheenjäsenen firmalle...

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2019/03/tamperelaisen-sote-euro-tiateen-lippulaiva-konkkaan


 

tiistai, 19. maaliskuu 2019

Tamperelaisen ”SOTE/EURO-tiäteen” ”lippulaiva” konkkaan

 

Tämä ”Euro-Tampere-tieteen” lippulaiva asetti päämääräkseen 100 miljoonan arvon - ja sen varran suurin piirtein siihen pumpattiinin: 20 miljoonaa pelkästään valtion suoria yritystukia, noin toinen mokoma EU-tukia, näitä ei kumpiakaan yleensä saa, ellei ole vastaava määrä muiden kuten yksityisten ja kuntien sijoituksia – ja kun on kyse ylipistopiirien firmasta, epäsuoraa tukea oli mahdollista ohjata proffien omaan firmaan vain sitä palvelevan opetuksen ja tutkimuken avulla – jolla keinolla Nokiakin nousi – mutta FIT Biotech ei. (Tuota 100 mijoonan kuviota sitten hieman muutettiin - taaskin biokemisti Pekka Sillanaukeen johdolla.)

Se ei koskaan tuottanut mitään – paitsi puolivillaisia patentteja, joista viimeisin ja näyttävin yhtiön ”rokotekehitysmenetelmälle” USA:ssa viime vuonna, oikeiden tutkijoiden mahdolliseksi kiusaksi lähinnä.

Firma oli Tampereen ylliopiston rokotekehittäjien perustama 1995 professori Kai Krohnin johdolla, joka oli ensimmäinen toimitusjohtaja, mutta Firman eurokehityksen priimus moottoreina ja vallankaappajina toimi valkeakoskelainen aktiivikokoomus-lainen päihdelääkäripasriskunta Pekka ja Päivi Sillanaukee (tosin Pekka ei ole lää-käri vaan biokemisti, ikinä en käynyt otilla, jotkut kaverit kylläkin…).Pariskunta erosi samoihin aikoihin, kun Päivi, silloin Tampereen teveystoimen apulaiskaupunginjoh-taja, siirtyi Sosialli- ja terveyministeriön kangsliapäälliköksi, jossa hommassa jatkaa edelleen. Sosiaali- ja terveysministeri Maria Guzenina potkaisi valtiosihteerinsä SOTE-valmistelujen ulkopuolelle (mistä henelle kaikki kunnia, ämmä pitäisi saada sieltä kokonaan wittuun!).

Touhussa oli alun pitäen piirteitä,jotka kertoivat perustutkimutoiminnassa toimineelle, että ”tuosta ei taida lopultakaan tulla tuhkaa eikä pihkaa eli lasta eikä paskaa. Olen-kin siitä vuosien kuluessa paljon kirjoittanut keskustelupalstoille, joista useimmat on hävitetty. Siksi mulla on nyt aineistoa pineneenkatsaukseen maan tiedesysteemin muuttamisen ”innovaatiosysteemiksi” lippulaivaan… Samaan aikaan oikea tiede on jyrätty ja nitistetty myös lääketieteessä.

Peruskuvio "tieteen "korvanneessa innovaatiojärjestelmässä” on, että

– Ensin jaetaan nahka;

– sitten jätetään karhu kaatamatta;

– sitten ilmoitetaan, että kaikki tämä ”METSÄSTYSALUE kuitenkin on miedän”, samoin erilaiset tässä yhteydessä viritellyt pyssyt, ansat, kuopat ja häkit myrkyt ”ovat meidän” ja niiden käytöstä ”on maksettava meille” YMPÄRI MAAILMAA!


https://www.is.fi/taloussanomat/porssiuutiset/art-2000006013683.html

FIT Biotech jättää konkurssihakemuksen – syynä rahoittajan keskeyttämä sopimus
... "

 

***

SDP:llä, Noskeilla, on harvinaisen mitäänsanomaton lista.

https://www.sdp.fi/ehdokkaat/

Pahimmat räpätädit ja pyryharakat Sota-Zannat, Timpat, Tytit, Urpit, Viljasiat ja Torstai-Pilvet loistavat poissaolollaan.

SDP satsaa äänestäjiin, jotka eivät oikein tiedä, ketä äänestäisivät.

SDP:n esityksessä on pahinta nyt sen vaaliohjelma - joka tosin on tähänkin asti ollut julkinen salaisuus koko neljännesvuoisadan EU:ssa: SDP ajaa nyt AVOIMESTI EU:LLE VEROTUSOIKEUTTA jäsenmaiden kansalaisiin. Sillä aiotaan panna pstyyn EU:n oma armeija.

https://ristojuhanikoivula.vuodatus.net/lue/2024/05/eurovaalit-2024-nosket-ajavat-eu-lle-verotusoikeutta-ja-itseaan-eu-n-rotumurhapeilineurooni-sotapolitiikan-johtoon

SDP:llä on ehdokkaana 6 kansanedustajaa ja yksi vanha mappi Eero Heinäluoma.

SDP:n euroehdokas no uusi pirkanamaalainen kansanedustaja psykoterapeutti Ville Merinen on valinnut vähintäänkin haistapaskanteieteen hyssyttelyn jo ruvetessaan SDP:n, sen Suomen Epätieteellisen Työväenpuolueen" eduskuntavalliehdokkaaksi.

Screenshot%202024-05-30%20at%2011-51-19%

Merisen ammattiala on ristiriidassa EU:n virallisen "rotumurhapierupaukkupeili-neurooni-psykiatrian" ja "-psykologian" kanssa...

On valittava jompikumpi.

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2018/08/imitation-mirror-neurons-and-autism-peilineuroniautismin-avausjuttu

" sunnuntai, 5. elokuu 2018

Tämä  puoskaritiede on lähtenyt liikkeelle jo aikanakin 12 vuotta aikaisemmin Britanniasta NATO-tieteen Euroopan-keskuksesta (hyvässä ja pahassa, olen itsekin käynyt luennoimassa ja julkistamassa tutkimustuloksiani siellä, motkaissut olan takaa oman alan "eurotiedettä", ettei sen puoleen...), jo 8 vuotta ennen Giacomo Rizzolattin ilmeisiä väärennösha-vaintoja (2) samalla, alun perin Ragnar Granitin kehittämällä elektrodi-menetelmällä, saman porukan ja lisäksi tamperelaisen Jari K. Hietasen toimesta, tästä tarkemmin lopussa. (1)

Imitation, mirror neurons and autism ("peilineuroniautismin" avausjuttu)

 
 

Article · Literature Review (PDF Available) inNeuroscience & Biobehavioral Reviews 25(4) · July 2001with317 ReadsDOI: 10.1016/S0149-7634(01)00014-8 · Source: OAI

https://www.researchgate.net/publication/28763620_Imitation_mirror_neurons_and_autism

(Häijyn näköistä porukkaa...)

Abstract

Various deficits in the cognitive functioning of people with autism have been docu-mented in recent years but these provide only partial explanations for the condition. We focus instead on an imitative disturbance involving difficulties both in copying actions and in inhibiting more stereotyped mimicking,such as echolalia. A candidate for the neural basis of this disturbance may be found in a recently discovered class of neurons in frontal cortex, 'mirror neurons' (MNs). These neurons show activity in relation both to specific actions performed by self and matching actions performed by others, providing a potential bridge between minds. MN systems exist in primates without imitative and ‘theory of mind’ abilities and we suggest that in order for them to have become utilized to perform social cognitive functions, sophisticated cortical neuronal systems have evolved in which MNs function as key elements. Early developmental failures of MN systems are likely to result in a consequent cascade of developmental impairments characterised by the clinical syndrome of autism.


(PDF) Imitation, mirror neurons and autism.

Available from:

https://www.researchgate.net/publication/28763620_Imitation_mirror_neurons_and_autism [accessed Aug 05 2018].

...


Skepsiksen-Höpsiksen lakkautetulta palstalta

http://keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIndex/150509?page=1#150670

RK
14.09.2004 00:11:10
150670

Re: perustosiasiat, "peilisolut" on jo 1968 hahmoteltua poliittista "eurotiedettä

H5 kirjoitti 12.09.2004 (150560)...

>Hyvä RK

>Tietääkseni ainakaan missään neurologisissa julkaisuissa ei ole vielä >nimenomaisesti väitetty että ns. peilisolut olisivat rakenteeltaan mitenkään erilaisia >muista saman alueen (F5) soluista ts. nimenomaan tiettyjen geenien aktivoituminen >juuri näissä neuroneissa tekisi niistä peilisoluja. Kerro jos tiedät jotain muuta.

“Peilisolun” käsite on kopioitu kritiikittömästi Rizzolattilta, ja sitä pidetään apinoilla ”todistettuna”, vaikka Rizzolatti ei mitään sellaista ole todistanut (ja aivan tarkasti ottaen ei niin edes välitä tehneensä):

http://www.cercor.oupjournals.org/cgi/content/full/12/8/847

“PeiliSOLUUN”,siis mineomaan SOLUUN eikä esimerkiksi hermokudoksen synapsi- yhteyksiin,on muka ”koodattuna toimintaa” (tarkasti ottaen käytetään ilmausta ”solun koodaamaa”, kuin se olisi jokin ”itsenäinen subjekti”, äärimmäisen sekavaa ja epä-määräistä kielenkäyttöä, kuten näissä yhteyksissä tavaksi on tullut, muistettakoon vain vaikkapa Tooby&Cosmidesin houru ”EP Primer):

“ Within area F5 there is a class of neurons, known as mirror neurons, that respond to the sight of another monkey or experimenter performing the same type of action encoded by that neuron (Di Pellegrino et al., 1992 ; Rizzolatti et al., 1996a ). “

Erittäin kummallista jopa “evoluutiopsykologiankin teorian” kannalta tässä yhteydes-sä on että ”KYKY ON KEHITTÄNYT” sen (”pienen” , ”spesialisoituneen” á la Tooby & Cosmides) ”laitteen”, JOLLE SE ITSE KYKY SITTEN KUITENKIN PERUSTUU (ei-vätkä ne OLEKAAN ”kehittyneet yhdessä” evoluutiossa, kuten sisnsä houru T&C:kin edelyttäisi:

“ Mirror neurons are characterized by their response to both observation and exe-cution of the same action. It has been proposed that the ***human ability to imitate evolved out of the mirror system***, with its capacity to match directly observed and executed actions (Arbib, 2002 ). !

Jossakin on nyt matoja jopa “E.P::nkin kannalta…tieteestä puhumattakaan. >:-]

... "

https://ristojuhanikoivula.vuodatus.net/lue/2023/12/skepsiksen-hopsiksen-keskustelupalsta-lopetti
 

tiistai, 19. joulukuu 2023

Skepsiksen / Höpsiksen keskustelupalsta lopetti



http://keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIndex/410660?page=1#410661
 

Keskustelusivusto sulkeutuu vuoden 2023 lopussa

Lainaus: Administrator, 19.12.2023 00:00:00, 410660

" Skepsis ry:n keskustelusivusto on päätetty sulkea 2023 vuoden lopussa ja kaikki keskustelu alan aiheista keskitetään Facebook:in puolelle. Kiitos kaikille keskustelijoille. Sivustolle kertyi yli 400.000 viestiä 25 toimintavuoden aikana."

Risto Koivula:
19.12.2023 22:20:33
410661

Palsta perustettiin 1998 markkinoimaan antipavlovistista ja natsistista "rotumurha-peilineurooniteoriaa" osana ns.neurotieteilijöiden vallankappaussalaliittoa kuten moni muukin keskustelupalsta samoihin aikoihin kuten Näkökulma, Iltisten ja Maikkarin sekä hiljattain lakkautettu Erkon hölympöly-"TIETEEN" keskustelupalsta.

"Ilosanaomaa" prässättiin useiden "erillisiltä" asiantuntemattomille vaikuttavien perättömien "teorioiden" muodossa, jotka muka kukin erikseen "perustuivat (väären-nettyihin ja väärin tulkittuihin) kokeisiin". Todellisuudessa ne kaikki edllyttivät toisiaan voidakseen loogisesti olla loogisesti päteviä edes testattaviksi.

Näitä olivat:

1. "Peilisoluteoria" (Giacomo Rizzolatti, Riitta Hari, Marc Hauser, Viliyanur Rama-chandran,Marco Iacoboni,Tooby&Cosmidesin absoluutti-antipavlovistinen "evoluutio- psykologia" jne. Alussa mukana oli myös sittemmin oikeana tietelijänä ansioitunut vain ihmiselle ominaisen jaetun intention löytäjä Michael Tomasello, joka huomasi peilisoluteorian ennustavan täyin päiwwittua isojen ihmisapinoiden "sosiaalista" toimintaa.

2. Edellisen osana: "Tahdonkiistämisteoria" (Benjamin Libetin "kokeet" tajunnan James-Lange-teorian ja Hans Bergerin aivoaaltoajatteluteorian pohjlata, Antonio Damasion teoria "tajunnasta kuudentena aistina ja aistii muiden aistien aistimuksia")

3. "Rotuevoluutioteoriai", jonka mukaan parinvalinnassa suositaan lajikumppaneita näiden geneettisen läheisyyden mukaan, ja kasvavat populaatiot "roduttuvat" ja siitä edelleen lajiutuvat automaattisesti (mm. Barbara McClintock, Carole Ober, Suma Ja-cob). Teoria on perätön eikä tällaista ilmiötä esiinny millään lajilla. Läheisten suosimi- nen perustuu ehdollistumiselle, ja geneettiselle evoluutiolle siitä on vahinkoa. Tiimei-hin kuului tutkijoita, jotka ovat osallistuneet pahempiikin huijauksiin lääketieteellisen genetiikan alalla, mm. Alzheimer-fuskaaja Karen Hsiao Asche.

4. "Geenikieliteoria" (Noam Chomsky, Steven Pinker, nykyään Andrey Vyshedskiy, Terho "Hörhö" Lehtimäki, Liisa keltikangas-Järvinen).

Aivan ihka ensi alkuun "kieligeenihommissa" aloitti myös viime vuoden nobelisti ihka oikeista biotieteistä, Svante Pääbo, joka ositti alun perin Ajit Varkin löytämän ns. sialiinimutaation, ihmistymisen biologisen avaintekijän paikan ihmisen evoluutiossa.

277098267_2078361142337256_8846502886345

Terrrvemenoa vaan Höpsis!

"Tieteellinen" kansalaisjärjestö ilman keskustelupalstaa on ninkun huarra ilman pillua!

Js tervemenoa Merinen europelleparlamänttiin!

Teiltä tullaan kyselemään siellä paljon Suomen tilanteesta. Siellä on myös paljon hulluja. Ja tas valitaan uusiakin.

Meriläisen tilalle Eduskuntaan tulee Kangasalan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja lähihoitaja Hanna Laine, joka sai noin 200 ääntä. Hän ajaa siellä kaiken saman asian kuin Merinenkin olisi ajanut. Ja voi kysyä tältä tenkkapoon tullen terveydenhoitoasioissa.

 

 

***

 

 

SDP saa korkeintaan 3 paikkaa.

 

***